SEO Srbija

SEO Srbija Logo

Politika Privatnosti

Ko smo mi

Naša internet adresa je: https://seosrbija.rs.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na našem sajtu, prikupljamo podatke prikazane u formularu za komentare, kao i IP adresu posetioca i podatke o pregledaču kako bismo pomogli u detekciji spama.

Anonimizovani niz koji je kreiran iz vaše email adrese (poznat kao hash) može biti prosleđen Gravatar servisu kako bi se proverilo da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobravanja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako otpremate slike na veb sajt, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika koje sadrže ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na sajtu.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se opredeliti da sačuvate svoje ime, email adresu i adresu veb sajta u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbore prikaza ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju godinu dana. Ako izaberete opciju „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova

Članci na ovom sajtu mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugi veb sajt.

Ovi veb sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana, i nadgledati vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući pra